czwartek, 15 listopada 2012

Przekładaniec jeżynowo- malinowy z kaszy manny








Przekładaniec jeżynowo- malinowy z kaszy manny

Pudding z kaszy manny podzieliłam na dwie części, przełożyłam musem z jeżyn (garść jeżyn, łyżeczka cytryny i łyżeczka brązowego cukru).
Górę przekładańca posypałam mrożonymi malinami...
Śniadanie to nie było najlepszym pomysłem na dzisiejszy chłodny poranek....zimno mi teraz :-)
Jako deser, polecam:-)
Lece zrobić sobie herbatę!
Udanego dnia:-)

4 komentarze:

  1. No, wygląda przepysznie :) Manna i maliny? Piszę się na porcję!

    OdpowiedzUsuń
  2. manna + maliny <3 pyszny przekładaniec!

    OdpowiedzUsuń
  3. pyszny i zdrowy deserek :)) cudne warstwy!

    OdpowiedzUsuń
  4. ciesze się, że ludzie coraz bardzij zaczynają doceniać tę kaszkę ;)

    OdpowiedzUsuń